RÝCHLE A JEDNODUCHÉ KÓŠER ŠKVARKOVNÍKY

Na kóšer škvarkovníky potrebujeme hydinové škvarky – gribenes (návod na ich prípravu je  tu: https://chanele6019.wordpress.com/2016/07/17/gribenes-hydinove-skvarky/ ) a cereálne mrazené lístkové cesto.

Rozvaľkané, škvarkami posypané cesto niekoľkokrát poskladáme, potom nakrájame na požadované kúsky  a potreté hydinovým tukom pečieme na 180°C 15 minút.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-chanele-

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: